Mancs őrjárat játéktároló

Szeretnél végre rendet a lakásodban játék halmok és felesleges retorziók nélkül?

Gyakorló anyuka vagyok, most már lassan 10 éve igyekszem a gyerekeim által szervezett kupitól megszabadulni. Eddig azt hittem velem van a baj, de aztán elmentem egy nagyon jó ismerősömhöz, akiknél megláttam a gyerekszobában a tároló alkalmatosságokat. Az igen én vagyok a világ legjobb anyukája anyukák hanyagoljanak, ők nekik van úgy is egy nagyon tutin és nagyon jól működő rendszerük. Én most az átlag anyákhoz szólok, akiknek vannak problémáik, és nem söprik a szőnyeg alá őket, hanem igyekeznek megoldani őket. Mint például a játékok által okozta káoszt. Igen nem egyszer kértem már gyermekeimet arra, hogy pakoljanak el maguk után, addig ereszkedtem le a feladat kapcsán, hogy már már csokival vesztegettem őket, és igen kértem az emberemet is, hogy ugyan segítsen már, hiszen felesben osztozkodunk a rendrakásban is. Hagyjuk a választ, főleg azt mit szerettem volna neki mondani, mert az nyomdafestéket nem tűrő szavak lennének. De visszatérve a nagyon jó ismerőshöz, konkrétan 5 perc alatt rend lett a lakásban a tárolóknak köszönhetően. Gondolhatod, az agyam is eldobtam, hogy én ezt eddig miért nem használtam.

Így vetettem véget a kupinak a lakásban.

Tehát visszatérve az ismerősömhöz, a gyerek 5 perc alatt az anyuka segítségével bele szórta a játékokat ezekbe a tárolókba, majd a tetejére egy nagy plüst raktak, hogy ne látszódjon mi van a tárolóban. Hogy ez rendrakás e. Azaz igazság, hogy mikor hirtelen bejelenti a védőnő, hogy itt van a környéken és beugrana 5 percre, nem fog érdekelni hogy a tárolóba egy szikkadt zsömle is belekerült. Főleg mert utána lesz időd kiválogatni.

Érvek a tároló mellett:

  1. Színes, vicces, totálisan gyermekbarát kialakítású, ha magára húzza beleesik nem tud kárt tenni magában a gyerek. Nem üti meg magát, és megfulladni se tud. Paramamák pipálhatnak 🙂
  2. Ha nem kell praktikusan kicsi helyen elfér, könnyen összecsukható, szállítható. Habár szerintem ha egyszer beszerzel ilyet akkor nem szállítani fogod, hanem inkább többet venni 🙂 No de a praktikus anyukák is pipálhatnak.
  3. Nagyon gyorsan elrejthető benne szinte minden, és könnyen mosható is, azaz a textil olyan hogy könnyen mosható. Legrosszabb esetben a magasnyomásúval jól oda küldesz neki, és kijön a kajamaradék. Jó ok a cékla és a meggy necces, de az szinte semmiből nem jön ki. Az idő szűkösségben szenvedő mamik is pipálhatnak
  4. Tisztaságot, rendezettséget mutat, harmóniát és gondoskodást. Tisztaság mániában szenvedő mamák is pipálhatnak.

Tehát az én technikám ami garantálja, hogy rend is legyen, meg gyors rend is legyen, és a gyerek se unja halálra magát, bizony erre majd később kitérek hogyan érheted el.

Amikor már hatalmas a kupi egyszerűen bele szórok mindent a tárolóba, főleg ha gyorsan kell rendet rakni. Ráérős napokon pedig kiborítom és szelektálok. Jó nem vagyok olyan szörnyű, a belerakástól számított egy héten belül azért meg szoktam csinálni főleg ha felmerül a gyanu, hogy romlandó cucc is belekerült a gyerek által, mikor segített pakolni, mert ezt bezzeg élvezi, ha mindent belehányhat egy tárolóba. No comment, elfogadtam, kész, ez van.

Egyébként a játékok szándékosan nincsenek külön szelektálva nálunk pl plüssökre, kemény játékokra, logikaiakra stb MERT: Bizonyos időközönként egy egy tárolót olyan helyre rakok, ahol a gyerekek nem érik el. Az ebben lévő játékok elfelejtődnek, és mikor cserélek egy másik tárolóval, ismét izgalmas lesz a régi játék. Ez amolyan sorsszerű szelektálódás.

Annyira bírom a gyerekek szelektív memóriáját. Végre tényleg nem csak az első 5 percben érdekes egy játék.

Persze a nagyon fontos alvó játékoknak nem a tárolóban a helye, nehogy este hiszti legyen és sírás, no meg nagy keresés, hova lett cicuska, vagy dömpike esetleg nyünyüke…

Szóval ha szeretnél, nyugalmat és rendet a lakásban, ajánlom melegen ezeket a tárolókat, mert lehet, hogy az ősz hajszálaid megsokszorozódása meg fog szűnni: http://https://majamarket.hu/cgi-bin/termekkategoria/tarolodobozok/

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?