Spiderman - Pókember széldzseki

Pókverzum a teljes film online, íme a történet

A Marvel ismét alkotott, azt hihettük volna a sok Pókember film, és képregény történet után már nem igazán van újabb lehetőség ebben a figurában. De ekkor előrukkoltak a Pókverzum történetével. Ami lássuk be igen ütősre sikeredett. Persze aki jobban ismeri a Marvel karaktereket, annak nem volt meglepetés ez a húzás sem. Azonban az értékelések alapján mindenkinek tetszett. Főleg a gyerekek körében aratott nagy sikert ez a mozifilm.

A történet egy fiúval kezdődik, aki nagyon nem hasonlít Peter Parkerre, de mégis azt állítja, hogy ő pókember. Ha ezen a furcsaságon túl lépsz a Pókverzum történetében a következőkön nem fogsz. Megjelenik Peter Parker is, az igazi Pókember is, aki döbbenten tapasztalja, hogy nem a saját világában van, és ebben a világban van már egy pókembernek nevezhető egyén, aki még csak egy fiú. Egy vicces krumplis hasonlattal, meg is magyarázza a fiúnak a helyzetet.

Aztán jön a többi furcsaság, azaz a többi Pókember, és olyan egyének, akiket szintén egy radioaktív pók harapott meg. Azért a disznón sokan kiakadhatnak. Nem is értem hogyan juthatott ez az alkotók eszébe, hogy egy állatokkal teli univerzumban is lehet Pókember egy disznó képében. No mindegy, a hősök összefognak és megpróbálják visszajuttatni magukat a saját univerzumoukba. Addig pedig az itteni dimenzió Pókemberének életébe tekinthetünk be. Milesnak egy rendőr apukája van, aki fogalmazzunk, hogy kierőszakolja fiából a szeretetet. Szó szerint, és többször nagyon gáz szituációkba hozza. A családi történet itt még nem ér véget, mert a nagybácsi is bekapcsolódik a történetbe, aki nem is olyan meglepő módon meghal a történetben. Csodálkoztunk is volna ha túléli, hiszen a Pókember a Pókverzum alap történetét használja, amiben a nagybácsi meghal, és aminek következtében a kezdő pókember hőssé és határozott személyiséggé alakul át.

A Pókverzumban is ez történik, picit azért másképpen, habár Miles itt is magát hibáztatja a haláláért. A többi hős próbál neki segíteni a feldolgozásban de nem sikerül, ahogy Miles kiképzése sem igazi Pókemberré. Annak ellenére, hogy Milesnek vannak a legkülönlegesebb képességei, még sem képes hőssé válni. Legalábbis, akkor nem amikor mindenki elvárja tőle. Viszont a megfelelő időben és helyen, mégis azzá válik, aki szeretne lenni. Pókemberré, aki megmenti a világát, és a többi Pókembert és lényt visszaküldi a saját univerzumába.

Mindezek után pedig képes apjával is egy szeretetteljes kapcsolatot kialakítani, mert rájön  a valódi erejére. Rájössz mi az. Nézd meg a filmet, és lásd meg mi is történik. És ha már itt jársz ezen a weboldalon, néz ki magadnak egy menő Pókemberes dolgot is, hogy átérezheted a Pókember érzést, és te is csatlakozhass a többi Pókhoz.

További pókemberes termékeink – kattints ide

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?