Miraculous, Ladybug és Fekete macska törölköző, karácsonyi ajándék

Mit vegyen a nagyi karácsonyi ajándéknak 7 éves gyermek számára

Nagyon sokat törtem a fejem az évek során, hogy mi az ami jó a gyermeknek, a nagyinak is, és belefér a keretbe, ráadásul menő, és a gyermek számára emlékezetes ajándék karácsonyra. Persze anyukaként, már megszokhattam, hogy ezek a dolgok mindig rám hárulnak, és sokszor sokmindenki helyett kell kitalálnom és megszerveznem a legjobb megoldást, de ennyi kritérium mellet nagyon nehéz. Persze nem lehetetlen, csak kell hozzá egy kis rutin.

Ruha mint ajándék

A gyerekek karácsonyi ajándéknak mindig kapnak ruhát, játékot, és nagyon kevés édességet.

De amit az egyik nagyitól kaptak, azt jobbkerülni a másiktól, és nem árt ha mindenki ajándéka felejthetetlen. Mivel egyik nagyi sem akar felesleges ajándékokkal ellátni minket, így az ő ajándékaik kiválasztása is az én reszortom.

Na de mit vegyek az ő nevében karácsonyi ajándéknak?

Hiszen nem mindig a hasznos dolognak fogörülni a gyermek, sőt az esetek többségében nem a hasznos dolgoknak örül. Na de nem lehet a 100. plüssfigurát és társasjátékot, könyvet, színezőt, tollkészletet megvásárolni, amitől már úgyis tele van zsúfolva a lakás. A legóról meg ne is beszéljünk. Hiszen nálunk a 9 év alatt igen sok minden felgyülemlett az évek folyamán, nem csak a karácsonyi ajándékokból, hanem az összes többi ünnepről is.

Tehát akkor elkezdtem gondolkodni, hogy ebben az esetben nem lehet más az ajándék, csak az ami hasznos és menő is egyben.

Nem egyszerű a helyzet ugye?

De aztán rájöttem a megoldásra. A 7 éves gyermekem szereti a meséket, és vannak bizonyos mesefigurák, amelyeket nagyon kedvel. Már már annyira, hogy az osztálytársaival a történet tovább játszák. Egyszóval a mese nagyon menő.

Ebből következik, hogy egy olyan dolgot érdemes adni neki, amely ezzel a mesével kapcsolatos, hiszen ehhez fűződik pozitív élménye, és ha kap egy ilyen ajándékot, az biztos nagy benyomással lesz rá. Hiszen a mindennapok folyamán játsza a történetet.

És mitől lesz hasznos?

Nemes egyszerűséggel attól, hogy egy használati tárgyon jelenik meg a kedvenc figura képe.

Így a kedvenc mesehősével, mesefigurájával fog lenni. A nagymamának biztos emlegetni fogja, és mondani fogja, hogy a kedvenc mesefigurájás dolgát hozta a mikulás.

Szóval a végén mindenki boldog lesz, a gyerek mert olyat kap, ami pozitív élménnyel tölti el. A nagymama aki “adott” egy hasznos és lenyűgöző ajándékot, és én is aki letudta és boldogságot varázsolt mindenki arcára, mert olyan menő karácsonyi ajándékot találtam ami mindenkinek megfelelt.

És ha nincs ötleted válogass a webshopban. Nálunk most a Miraculos Katicabogár és fekete macska mese a legfelkapottabb. A Miraculos Ladybug termékek. Biztos találsz menő ajándékot. És ha fiad van, akkor se menj messzire, hiszen Pókember és a többi szuperhőst is megtalálod a webshop termékek között:

Összes:

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?