Marvel és Sony válását rebesgetik - Pókember az idegenben

Marvel studió és a Sony picture válását rebesgetik

A Marvel stúdió és a Sony Picture megegyezése után élőszereplős pókember az utóbbi időkben a virágzását élte.  Az egyesség része volt, hogy a Marvel stúdió a karakter felett rendelkezett és bele szólhatott a történetbe, míg a Sony állta a filmek előállítási költségeit valamint a marketing költségeket, s ezért,  az övé lett a filmből származó bevétel. Sajnos az utóbbi napokban a két fél nem tudott megállapodni a Pókember filmek finanszírozásának kapcsán ezért a Marvel egyenlőre nemet mondott a Sonynak. 

Előzmény, hogy a legutolsó Pókember film (Pókember: Idegenben) eddig a legjövedelmezőbb film lett, meghaladta az egymilliárd dolláros bevételt. Természetesen a Marvel szerette volna a következő filmeket olyan szerződéssel megkötni, hogy a bevételen és a költségeken is osztoznak fele – fele arányban. Ebbe a Sony nem akar belemenni, neki a régi konstrukció felelne meg. Így a Marvel egyenlőre kivonul a történetből. Persze ezzel a Sony járna jól, hiszen, immáron minden kreatív kérdésben a Sony producerei irányítanának, de kérdéses hogy sikeres is lesz a következő történet?

Egyenlőre a két stúdió egyezkedik, még nincs veszve minden, egy kis reménysugár a rajongóknak. Mind a két félnek sok veszteni valója van, ugyanis az eddigi Marvel produkciók csak a kettőjük együttműködése eredményeként lett ilyen sikeres. Ha az egyik fél kiszáll, akkor már nem tudják ezt a sikeres szériát hozni. Reméljük meg tudnak majd egyezni.

Forrás: https://marvelmagyarorszag.blog.hu

Ha még nem láttad a filmet, nézd meg, mert érdemes.

Kicsi torpikéknek pedig ajánljuk pókemberes termékeinket: https://majamarket.hu/cgi-bin/termekcimke/pokember/

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?