Mancs őrjárat mozikban 2019 augusztus 22

Mancs őrjárat hamarosan a mozikban

Mancs őrjárat a Nickelodeon nagysikerű 3D rajzfilmjét, végre a mozikban is láthatjuk.  2019. augusztus 22-én, egy egész estés amerikai animációs családi akció-kaland vígjátékként vetítik a mozikban. Újra együtt a nagy csapat Marshall, Rocky, Skye, Zuma, Chase, Ryder, Katie,  Ruddle, Turbó Kapitány, Everest és a többiek.

Három egymást követő episod formájában érkezik, 

  • A pingvinek megmentése / A teherhajó megmentése: A kedvenc kutyusaink, a dzsungelbe tévedt pingvineket kell megmenteniük, miközben egy rejtélyes teherhajó is megjelenik, aminek szintén segíteniük kell.
  • Észvesztő mentés: Veszélyben a víz / Az eltűnt mobilok rejtélye: Dannynek vigyáznia kell egy világítótoronyra, ahol kizárja magát, eközben a mobiloknak is nyoma veszik.
  • Dinnyefesztivál megmentése / Egy tehén megmentése: A dinnyefesztiválon egy polgármester kerül a dinnyével galibába. Ahelyett, hogy megnyerné a dinnye parádét, a dinnye elgurul, ami egy kis problémát okoz a város lakóknál. Közben Al a hídon reked egy teherautóval, persze a csomagtérben egy tehén Bettina található, amit viszont el kellene szállítani.

Mancs őrjáratos termékeinket itt tekintheted meg, válassz egy kedvencet: https://majamarket.hu/cgi-bin/termekcimke/mancs-orjarat/

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?