Hihetetlen család ágyneműhuzat

Hogyan hat a gyerekekre a hihetetlen család története. Te meg mered nézni a gyermekeddel?

Ez egy folytatásos történet, amelyben az átlagosnak tűnő emberek különleges erőkkel rendelkeznek. De mivel a társadalom nem tolerálja, hogy a sok hősködés nagyon sok rombolással jár, így megtiltja a szuperhősöknek, hogy megmentsék az embereket a szuper gonoszoktól. Ekkor ismerkedünk meg a hihetetlen család tagjaival. Az apukával Bobbal, anyukával Helennel, a lányukkal Lanával, aki kamasz korban van, és a fiúkkal Willel aki kicsi tinédzser, és a pici babával Furival. Rettegésben élik mindennapjaikat, amíg feltűnik egy szupergonosz és teljesen megváltoztatja az életüket.

No de hogy hat ez a gyerekedre?

Hiszed vagy nem, de a gyermeki agy és fantázia, teljesen másképpen működik mint a felnőtt agy. A gyermek a hihetetlen családdal kapcsolatban, nem támaszt olyan elméleteket, mint egy felnőtt agy.
Azt hiszed gyermeked gondolkodik azon, hogy hogyan van frusztrálva szegény Lara a kamaszlány a történetben?
Azt hiszed, a gyermeked azon borzong, ahogyan a gonosz elrabolja a legkisebb családtagot?
Azt hiszed a gyermekedet megbotránkoztatja, ahogyan a gyerekek nem fogadnak szót az édesanyjuknak, és mély következtetéseket von le arról, hogy hogyan lehet a szülőket kijátszani?

Ugyan már!

A hihetetlen család mindkét része egyszerűen szórakoztatja a porontyokat. A gyermek bele se gondol azokba a történeti szálakba, amely egy picit is drámain mutatják be a család életét, és párhuzam vonható a valós élet és a mese között. NEM. Ők egyszerűen élvezik a történetet, nevetnek a vicceken, és magát a mesehős karakterét kezdik megszeretni. Mint a második részben Furi különleges szuperhős képességei. Viccesek és szerethetően vannak bemutatva a nézők számára.
A mesében azt figyelik, hogy a mesehős milyen hőstetteket hajt végre, és nem törik a buksijukat semmilyen párhuzam keresésében a valós élettel. Persze mindig vannak kivételek, ez gyermeki személyiség függő. De a kivétel, mindig kevesebb, mint az átlag, így ennek valószínűsége igen kicsi.
Nem azon gondolkodnak, hogy ők is olyanok akarnak lenni, mint a mesehős gyermek a hihetetelen családból, és hogy majd hajmeresztő módon majd ők is láthatatlanok lesznek, és vonatokat fognak majd megállítani.
Egyszerűen át akarják élni a különlegesség érzetét, pont úgy ahogyan a mesében a mesehős is tette.
Ezt pedig a szülő segítségével átélheti a gyermek is, pont úgy, mint ahogy a hihetetlen család történetében történt.
Az anyuka igen is lehet büszke a gyermekére, és az apuka is. A suliban óvodában a gyermek hajthat végre pici hős tetteket, amelyek az udvariasság és az önzetlenség értékeire alapulnak.

Tehát kár ezen aggódni, sőt, inkább érdemes a gyermekkel együtt megnézni a hihetetlen család mind két részét, és ösztönözni a manókat arra, hogy ő maga is csináljon apróbb hőstetteket, és ezáltal is növelje az önbizalmát és az önbecsülését. Jó szórakozást a filmhez, és ha szeretnéd a gyermekedet meglepni egy hihetetlen család figurás dologgal, akkor néz körben a webshopunkban:

Hihetetlen család

Hihetetlen család ágyneműhuzat

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?