Miraculous, Ladybug és Fekete macska törölköző, karácsonyi ajándék

Fekete Macska és Katicabogár új társai, Tigris és a pillangó – 1 rész

A panelházak oldalát szépen bevilágította a nap. Az emberek sürögtek forogtak, igyekeztek még a reggeli hűs időben elintézni a bevásárlást, hogy a nyári melegben, ne kelljen a tikkasztó hőségben, a járdára folyva kimerészkedni a pokoli hőségbe, amely oly jellemző a panel rengetegben. Ezt az idilli képet, hirtelen egy lángcsóva zavarta meg. Minden elégett a környezetében, és a reggeli enyhe idő, hamar forróságba csapott át.

Az emberek megriadtak, és fejvesztve kezdtek el menekülni a szélrózsa minden irányába. De ez csak rontott a helyzeten, főleg, azért, mert egy újabb lángcsóva robbant a tömeg közelében.

Valami hihetetlen csodának köszönhetően a tömegben lévő emberek nem sérültek meg. Ők sem értették pontosan, miért. Csak azt vették észre, hogy valahonnan erős szél fúj, aminek köszönhetően a lángcsóva irányt váltott. Próbálták keresni a szél eredetének kiindulási pontját, de nem látták, nem jöttek rá honnan eredt.

Ekkor újabb lángcsóva tűnt fel a látóhatáron, amely sokkal nagyobb volt, mint az előzőek voltak, és vészjoslóan a tömeg közepe felé haladt. Egy kislány irányába, akinek a félelemtől, földbe gyökerezett a lába. Úgy tűnt rossz vége lesz a dolognak, de ekkor feltűnt a tömegben egy tigris, aki a lány irányába futott. Előkapta botját, és az igen erőteljes körkörös mozdulatok segítségével, a lángcsóvát elütötte egy olyan helyre, ahol nem okozott problémát a becsapódása.

Döbbent csend lett urrá a tömegen, mindenki megállt, és a kislány felé nézett. A kislány felnézett a tigrisre, és mosolyogva megköszönte, hogy megvédte, és megmentette az életét.

De itt még korántsem volt vége a kaotikus helyzetnek. Hirtelen újabb két hatalmas lángcsóva indult el a tömeg felé.

Ekkor már tigris arcára is kiült a kétség, és elkiáltotta magát:

– Fekete macska!

Természetesen fekete macska hamar megjelent a színen és segített a tigrisnek.

– Macska jaj!!!!!

Erre tigris is elkiáltotta magát: -Tigris karom!!!!

A két hatalmas lángcsóva ezáltal megsemmisült.

Viszont a hősök, fekete macska és tigris bajban voltak, elhasználták szuper erejüket, nem volt több erejük a küzdelemhez.

Tigris kérdőn nézett fekete macskára: – Most mi lesz, te hogy szoktad ezt megoldani?

Fekete macska mosolygott egyet, és csak annyit mondott: -Jön az én kis bogaram, és kihúz a csávából. Egy csapat vagyunk.

Ekkor meg is jelent katica, de nem egyedül volt, volt mellette valaki, aki oly bátortalannak és kétségbeesettnek tűnt, mint tigris.

Ketten együtt indultak el a lángcsóvák irányába, hogy megpróbálják legyőzni a Tűzóriást, aki a lángcsóvákat küldte a panleház rengetegbe. Addig pedig tigris és fekete macska próbálta menteni az embereket.

A tűzóriás megpróbálta elíjeszteni katicát és pillangót. De pillangó kitárta szárnyait, és elfújta a lángcsóvákat, amelyeket a tűzóriás küldött Katicabogár és pillangó megsemisítésére.

Ekkor katica gyorsan elkiáltotta magát: – Szerencse talizmán!

És a kezébe hullott egy kő! Nem értette mit kezdjen vele, de szépen összeállt a kép. Fogta a földön heverő csúzlit, neki célozta a követ egy fának, amiről rápattant egy teherautó kioldódó karjára a kő, ami pont a tűzóriás mögött volt. Ezáltal a teherautó rakománya a tűzóriásra szórodott. Azaz nagyon sok homok. Eloltotta a tűzóriást, és egy ember rajzolódott ki a homok alól.

Katica gyorsan oda ment pillangóhoz és kérte, használja lélek talizmánját. Pillangó ekkor elkiáltotta magát: – Lélek talizmán!

Ami történt ekkor leírhatatlan volt, a tűzóriás fejéből egy gondolati kép távozott. Amelyben az volt látható, hogy egy fiú szeretett volna tábortüzet gyújtani, és megsütni a szalonnáját, de gonosz gyerekek elkezdték piszkálni, és a finom szalonnáját ledobták a földre.

Ekkor pillangó elkapta ezt a gondolat felhőt és pozitív energiájával eltüntette. Majd oda ment a fiúhoz, és át adott neki pár szalonnát, hogy azt meg tudja sütni. A rossz gyerekek pedig bocsánatot kértek a fiútól, hogy ilyen irigyek voltak rá. Mert, hogy csak emiatt történt az egész, ők is szerettek volna, szalonnát sütni, de nem volt merszük megkérdezni a fiútól. De most megkérdezték, és együtt boldogan szalonnáztak a tábortűz mellett.

Katica és pillangó mosolyogva nézték a gyerekeket, mikor felbukkant fekete macska és tigris is.

Fekete macska üdvözölte katicát. – Szia bogaram, ma megint zseniális voltál.

Katica: – Ohhh ugyan már nem csak az én érdemem. Itt volt most pillangó is, segített nekem. Nélküle nem tudtam volna megoldani.

Pillangó a dicséret hallatán elvörösödött, és próbálta mentegetni magát, hogy nem is volt annyira ügyes.

De tigris nem hagyta: -Ugyan már ne szerénykedj pillangó, fantasztikus voltál. Erre pillangó még jobban elvörösödött.

Figyelj bogaram, lassan lejár az időnk, és még beszélnem kell tigrissel. – mondta fekete macska. Persze menjetek csak cicus, még nekem is beszédem van pillangóval, majd úgy is találkozunk még.

Ezután pillangó és katica eltűntek az erdők rengetegében.

Fekete macska pedig mosollyal az arcán motyogta maga elé, hogy – remélem is!

Tigris és fekete macska a panelházak egy eldugott zugába húzodtak egy ház tetejére. Fekete macska gyorsan elmondta tigrisnek, hogy milyen erővel bír, és azt is, hogy csakis pillangóval együtt fog tudni majd küzdeni a gonosz átváltoztatott emberekkel szemben. Mert pillangónál van a lélek talizmán, ami helyére teszi az emberek negatív érzéseit. Tigris persze ezt nem bánta, mert nagyon is megtetszett neki pillangó.

De fekete macska figyelmeztette, vigyázzon, és óvja pillangót, segítsen neki, és mindenek felett, ne akarja megtudni ki is pillangó valójában, mert bajba kerülnek különben. Tigris megértette, és a szavát adta, hogy betartja a szabályokat. Fekete macskának megígérte azt is, hogy innentől kezdve elkötelezetten fogja védeni Budapestet az összes gonosz ellen, és segít fekete macskának, ha éppen szüksége lenne valamilyen segítségre. Ezt követően fekete macska eltűnt. Tigrisről lehullott a hős ruhája. Egy egyszerű kamasz fiú állt a panelház tetején, aki nézte a naplementét, és elkezdett beszélgetni Rinccsel a kvamijával.

Eközben katica is beszélt pillangóval, elmondta katicabogár pillangónak, mi a feladata és felelőssége hősként. Elmagyarázta, hogy minden körülmények között meg kell őriznie a titkát, és soha senkinek nem mondhatja el, hogy ő pillangó. Pillangó megfogadta, és megígérte, hogy Budapest védelmezőjévé válik. Katica búcsút vett tőle, megölelték egymást, majd katica eltűnt a naplementében. Pillangó lassan visszaváltozott, és mosolyogva indult el hazafelé Prímmel a táskájában, hogy megbeszéljék a történteket. De ekkor egy furcsaság történt…

Ezen a napon két újabb hős született Budapest panel rengetegében, fekete macska és katicabogár segítségével, akik azon lesznek, hogy a gonosz által kreált szörnyeket legyőzzék, és visszaállítsák a békés hangulatot a városban.

Linkek:

Miraculous termékek

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?