Minions trikó

A Minionos , miért is szeretjük őket annyira?

Ki ne ismerné ezeket a pici sárga, kicsit bugyuta karaktereket, akik Gru oldalán  segédkeznek. A minions egy igen nagysikerű film alkotás lett, és nagyon sok gyermek rajong a filmért, és a karakterekért. Annyira sikeres lett, hogy a Gru3 filmnézési rekordokat döntögetett. Nem véletlen, hiszen
a karakterek esendőek, és bugyuták benne és persze viccesek, hogy nem csak a gyerekek, de a felnőttek kedvencei is lettek a Minionsok. És most tekintsük át pár tény arról amit te sem tudtál, ezekről a sárga lényekről.

A Minions karakterek sokkal népszerűbbek, lettek Gru karakterénél. Ezért is készült el a Minions film, ahol a karakterek, kaptak egy teljes filmet, amelyben bemutatásra került, hogy a minions-ok honnan is származnak, és hogyan kerültek Gru oldalára.

Ennek ellenére a film nem lett olyan átütő sikerű, mint ahogyan a készítők azt gondolták volna, habár így is elérte majdnem a milliárdos nagyságrendet. Sok kritika fogalmazta azt meg, hogy a Gru karaktere, azaz emberi karakter nélkül nem lett elég ütős a Minions film. Persze ennek ellenére nagyon sokan szeretik és kedvelik ezeket a pici sárga lényeket. Akik halandzsául beszélnek, de ha jobban megfigyeled, magyar és spanyol szavak is elhagyják a kicsi sárga lények száját. Ja és persze a banana, amit annyira kedvelnek.

Te tudtad ezt a Minionsokról?

BOB: A legcukibb minions, akit gyermekként kezelnek a történetben. Van egy cuki kis macija, amit mindig magával visz a filmben. Bájos, gyermeki karaktere van, így nem csak a felnőttek, de a gyerekek is nagyon szeretik cukisága miatt.

DAVE: Az örök bolondozós. Szinte mindegyik részben ő az a karakter, aki a bolondozást elkezdi. Mindig ő a felbujtó, az ötlet gazda, így nehéz is lenne nélküle a poénokat kivitelezni.

KEVIN: A felelősségteljes “szülő”, aki vigyáz a többiekre, és megpróbálja egyben tartani a csapatot. Habár sokszor eltűnik, de aztán mindig előkerül a részekben.

JERRY: Ezt a karaktert kevesen ismerik, mert nem kap sok szerepet a filmben, viszont a Gru 1-ben mégis színre léphet, mikor a cuki pónit beszerzik.

A lényege az egész történetnek és a Minions karaktereknek, hogy mind a gyermek, mind a felnőtt, önfeledten nevethet, és gondolkodás nélkül kacaghat, a minionsok által kreált vicceken.

És íme egy cuki részlet, ami a filmeken kívül készült a minionsokról:

Amennyiben pedig te is nagy rajongó vagy, gyere és nézz körbe a Minions termékeink között, és lepd meg magadat, vagy ismerősödet egy cuki minionsos termékkel.

Minions termékeinkből itt vásárolhatsz: https://majamarket.hu/cgi-bin/?s=minions&post_type=product

Ízelítő termékeinkből:

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?