Avengers, Bosszúállók fiú trikó, póló

A bosszúállók egyik leghosszabb, befejező része elé nézünk, a találgatások szerint

Nagy lázban ég a világ a bosszúállók végső befejező része miatt. Nem csupán fiúk, de férfiak és nők is izgatottan várják, mi történt, miután Thanos megszerezte a hatalmat a kövek által. Elpusztított mindent? A moziban kiderül. De amíg eljutnak az apa fiú párosok a mozikba, mégis elárulunk pár információt a film vetítése előtt. Ugyanis megérkezett a film előzetese. A bosszúállók utolsó részét, pedig majd áprilisban lehet megnézni a vásznon.

Milyen jó is amikor valaki ennyire egy történet részesévé válik. Izgalom, csupa kaland, és tetőfokára hág az adrenalin. Felemelő érzés, így érdemes ezt a pillanatot is jól kihasználni. Ha nagyon elegánsak és stílusosak akartok lenni a vetítésen, akkor nézz körbe a webshopunkban, és vegyél a fiadnak egy szuper bosszúállók ruhadarabot. Itt tudsz válogatni:

Avengers, Bosszúállók termékek
Avengers, Bosszúállók termékek

Így mindig emlékezni fog erre a szuper emlékre, és a veled együtt töltött pillanatokra.

No de jöjjön a film, hiszen a bosszúállókon van a hangsúly. Tehát, ott maradt abba az utolsó rész, azaz a film legvégén bevágott epizód részlet, hogy Thanos ül, fogja a köveket, becsukja a szemét.

Ebből sok mindenre nem lehet következtetni, de feltételezhető, hogy megtette azt amit szeretett volna. Azaz az élőlények számát csökkenteni akarta, hogy a világok, univerzumok élhetőbbek legyenek. És a bosszúállók végjáték előzeteséből ki is derül, hogy pontosan az élőlények felét kiirtotta az összes világban, a Földön a népesség felét pusztította el. Körülbelül 3,5 – 4 milliárd embert.

Hogy mi lesz a történet menete és végkifejlete? Azt nehéz megjósolni, hiszen amit kapunk a bosszúállók előzeteséből, az az, hogy Vasember egy űrhajón ragadt és azt várja, hogy meghaljon. 4 napja se étele se vize (Mondjuk négy napig nem tudom mit ivott, ha még életben van, már rég ki kellett volna száradnia, de mindegy ne is adjunk a részletekre tuti a vizeletét itta meg), és a levegő is fogyóban.

Thor és a megmaradt bosszúállók egy egy pillanatra bemutatásra kerülnek.

Amerika kapitány valamilyen tervet akar megvalósítani, de nem tudja, hogy működni fog-e, csak bízik az egészben, mert ha nem sikerül, fogalma sincs mit fog csinálni.

És ekkor jön egy bevágás. Megjelenik Scott a hangya, akiről azt hitték meghalt. Mert, hogy ő meghalt a mészárlásban. De mégis itt van. Vajon milyen megoldást kínál Amerika kapitánynak és a bosszúállóknak. Vissza tudják csinálni Thanos művét, meg tudják menteni az élőlények másik felét? Milyen megoldással rukkolnak elő a bosszúállók?

Kiderül a filmből, majd áprilisban.

És ha valaki szeretné időrendben megnézni az eddigi marvel filmeket, akkor itt egy zseniális összeállítás, ami elmeséli, időrendi sorrendben a filmeket. Így könnyebben megérthető a bosszúállók története:

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?